Mittwoch, 9. Mai 2018

Aturem l’od! – aturem l’AFD!

L’Alternative für Deutschland (AfD) planeja fer una protesta de gran escala a Berlín el 27 de maig per a donar-se a conèixer com a defensors de la “llibertat i la democràcia”. De fet, ells neguen un lloc al món a les persones que no encaixen dins de la representació homogènia de la societat que ells propaguen. El seu programa – majoritàriament racista, nacionalista, antifeminista i homòfoba – té com a objectiu l’exclusió. El partit nega el fet que els humans accelerem el canvi climàtic i que siguem responsables d’un munt de catàstrofes ambientals.

L’AfD és antidemocràtica i lluita per un canvi autoritari del sistema polític. No ofereix solucions per als problemes socials. El seu objectiu és dividir la societat i enfrontar les persones entre elles.

La marxa de la AfD a Berlín és una amenaça per a tots aquells qui representen una societat diversa i oberta. L’odi propagat per l’AfD no pot tenir lloc a la nostra societat.  [www.stopptdenhass.org]

L’AfD aplega racistes i radicals de dretes de Pegida, des de l’Identitäre Bewegung fins a la NPD i altres neonazis. El partit propaga i difon l’odi a través de la seva retòrica i mentides despectives i inhumanes. No només s’eximeixen de qualsevol responsabilitat històrica sobre els crims del Nacionalsocialisme, sinó que l’AfD exigeix acabar amb qualsevol commemoració i desitja eliminar qualsevol record públic de les víctimes. Els polítics de l’AfD estan reanimant les flames de l’antisemitisme.

L’AfD culpa els musulmans i refugiats de tots els mals, des de la pobresa fins a la violència sexualitzada. Actuant com a instigador retòric, aquest partit és responsable de milers d’atacs contra musulmans, refugiats i qualsevol persona que els doni suport.

Nosaltres defensem una societat on qualsevol pugui viure a la seva manera i sense por, independentment de la seva aparença, creences o orientació sexual. Els drets humans són indivisibles! Ens mantenim solidàriament units i unides i no permetrem que l’AfD inundi l’espai públic i el Parlament amb odi.

Aturem l’odi! Aturem l’AfD! La nostra alternativa és una societat oberta i democràtica, la nostra alternativa es diu solidaritat! No deixarem que l’AfD faci seus els carrers.

Fem una crida a tots aquells que estan d’acord amb aquestes línies a participar a les protestes i a signar aquesta declaració.






Stoppt den Hass – Stoppt die AfD!


Die AfD plant am 27.5.2018 eine bundesweite Großdemonstration in Berlin, um sich als Garant für „Freiheit und Demokratie“ darzustellen. Tatsächlich haben in ihrem Weltbild all diejenigen keinen Platz, die nicht ihrer Vorstellung einer homogenen Gesellschaft entsprechen. Die in weiten Teilen rassistische, völkisch-nationalistische, antifeminististische und homophobe Agenda der AfD zielt auf Ausgrenzung. Dass der Mensch den Klimawandel beschleunigt und für viele Umweltkatastrophen verantwortlich ist, wird von ihr geleugnet.

Die AfD ist demokratiefeindlich und strebt einen autoritären Systemwechsel an. Sie bietet keine Antwort auf die sozialen Probleme. Ihr Ziel ist es, die Gesellschaft zu spalten und Menschen gegeneinander auszuspielen.

Der Aufmarsch der AfD in Berlin ist ein Angriff auf alle, die für eine vielfältige und offene Gesellschaft stehen! Dem Hass der AfD darf kein Platz eingeräumt werden.

Die AfD vereint Rassist*innen und radikal Rechte von Pegida über die Identitäre Bewegung bis hin zur NPD und anderen Neonazis. Mit menschenverachtender Rhetorik und Lügen entfesselt und schürt sie Hass. Sie stellt sich nicht der historischen Verantwortung für die Verbrechen des Nationalsozialismus, fordert einen Schlussstrich unter die Aufarbeitung zu ziehen und will das Gedenken an die Opfer aus der Öffentlichkeit tilgen. Politiker*innen der AfD schüren Antisemitismus.

Die AfD macht Muslim*innen und geflüchtete Menschen für alle Übel, von Armut bis zu sexualisierter Gewalt, verantwortlich. Als geistige Brandstifterin ist sie mitverantwortlich für tausende Angriffe auf Muslim*innen, Geflüchtete und Menschen, die sie unterstützen.
Wir stehen für eine Gesellschaft ein, in der jede*r, unabhängig von Aussehen, Glauben und sexueller Orientierung, angstfrei und selbstbestimmt leben kann. Die Menschenrechte sind unteilbar! Wir stehen solidarisch zusammen und werden nicht zulassen, dass die AfD den öffentlichen Raum und die Parlamente mit Hetze überschwemmt.

Stoppt den Hass! Stoppt die AfD! Unsere Alternative ist eine demokratische und offene Gesellschaft, unsere Alternative heißt Solidarität!  Wir werden der AfD am 27.5.2018 die Straße nicht überlassen.

Wir rufen alle, die sich unseren Zielen anschließen, zur Beteiligung an den Protesten und zum Unterzeichnen dieser Erklärung auf www.stopptdenhass.org auf!






¡Detengamos el odio – detengamos a la AfD!

 
La Alternative für Deutschland (AfD) está planeando hacer una protesta de gran escala en Berlin el 27 de Mayo para darse a conocer como defensores de la „libertad y la democracia“.Cuando de hecho, ellos niegan un lugar en el mundo a las personas que no entran dentro de la perfecta imagen homogenea de la sociedad que ellos desean. Su agenda – mayormente racista, nacionalista, antifeminista y homofobica – busca excluir. El partido niega el hecho de que los humanos aceleramos el cambio climático y que somos responsables de un montón de catastrofes ambientales.La AfD es anti democratica y lucha por un cambio autoritario del sistema político en su totalidad. Ellos no ofrecen soluciones para los problemas sociales. Su objetivo es dividir a la sociedad y enfrentar a las personas entre sí. La marcha de la AfD en Berlin es una amenaza para todos los que representan una sociedad diversa y abierta. El odio propagado por la AfD no puede tener lugar en nuestra sociedad.

La AfD reune a los racistas y los radicales de derecha de Pegida, desde el Identitäre Bewegunghasta hasta la NPD y otros neonazis. El partido propaga y difunde el odio a través de su retórica y mentiras despectivas e inhumanas. No solo se auto-exhimen de cualquier responsabilidad histórica sobre los crímenes del Nacional Socialismo. La AfD exige poner fin a cualquier conmemoración y desea eliminar cualquier recuerdo pública de las víctimas. Los políticos de la AfD están avivando las llamas del antisemitismo.

La AfD culpa a los musulmanes y refugiados de todo el mal ya sea por su pobreza o violencia sexualizada. Actuando como un instigador retórico, este partido es responsable de miles de ataques contra musulmanes, refugiados y cualquier persona que los apoye.

Defendemos una sociedad donde cualquiera puede vivir a su manera y sin miedo, independientemente de su apariencia, creencia u orientación sexual. ¡Los derechos humanos son indivisibles! Nos solidarizamos y no permitiremos que la AfD inunde el espacio público y el parlamento con odio.

¡Detengamos el odio, detengamos a la AfD! Nuestra alternativa es una sociedad abierta y democratica, nuestra alternativa es la solidaridad. No vamos a darle las calles a la AfD en el 27 de Mayo.

Estamos preguntandole a todos aquellos que están de acuerdo con nuestro proposito para formar parte de la protesta junto a nosotros y firmar esta declaración.


Keine Kommentare: